24 December 2010

-Mama gilerr Contest-

Start dh pandai berblogging ni(xde la pandai sgt)masih dlm pembelajaran,suke tinjau2 belog org,bace pe yg u all dok pokpet2 dlm n3.sambil2 cuci mate la tgok belog u all ni,uisssssshhhhhh memg MELETOP la belog u all ni.MELETOP 2 dr aspek kekemasan n sedp mate menengok lorr..Emmmm..bilo lh belog aku nk jd cam u all ni,tlg la ajo Pleaseeeee..Berblk pd tajuk'gilerr contest',mase dok tinjau2,sane cni sibuk ngan contest jek.Mcm menarik jek,bukn mcm jek,mmg menarik ponn.sblm ade belog pn mmg suke contest2 ni.xde la kemarok ngan hadiah juz nk fun2 jek.Tiap2 bln kompom bli mjlh Pa&Ma so klu de contest suke try.klu xmeng pn xpe tp klu menggggg,alhamdulillah rezki.Contest kt belog lg seng,men klik2 jek.xyah dh nk sush2 kn en.posmen jek..Aku dok pokpet2 ni cam dh byk no contest yg aku join,hehehe..br 2 je,hehehe malunye...relax laaa,slow2 k.Sy BUDAK masih blajo,ehhh slh la ayt td.Sy MAMA masih blajo..huhuhu

1 comment:

elleyayah . said...

keep in toucha tau -d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...