23 March 2011

Contest Seunik Namaku

Nak join juz klik Link kat bawah ni k!

it's me...rasenye ni gambo paling cun kot,ngeeeeee.
kene syok sendri coz sape lg nk puji diri kite selain kite sendri kn..kn..
Nama penuh tiru bulat2 dlm ic : Nor Lailey Binti Ghazali
Nor Lailey @ pon erti kate lain "Cahaya Bulan",mmg suke sgt...
Sebabnye terasa diri ini dihargai n diperlukan sgt2 seperti mane indahnye cahaya bulan yg menyinari kegelapan malam,cheeewaaah!
Paling istimewa nye name ni time jadi budak sekolah dulu2,
name ni hanye 1 jek tau,xde sape2 gune name ni so mmg seng cikgu2 n mamber 1 sekolah
nk ingat,erti kate len mmg pemes name ni,ngeeeeeeeeeee.
Tq kat ayah yg name kan diri ini "Nor Lailey"

Tarikh tutup 31 Mac 2011
Nak Tag :

1 comment:

zie said...

salam..hai! selamat berkenalan. thanks tau join contest zie. gud luck ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...