03 May 2011

ATTENTION PLEASE! Nak bagi tau name pemenang ni

Hari ni mood memang sangat2 baik :)Sorry la coz ambik mase yang agak lame nak umum peserta yang bertuah untuk 1st GA - Saya Follower m@m@ t0meLL.TQ banyak2 coz sabo menunggu.3 peserta yang bertuah ni telah dicabot oleh My Dote ~Qasih~Haru biru dibuatnye tau.Mule2 jom cuci mate tengok gambo sebelom name peserta dicabot

 Haah!Ni la yang tukang cabot nye :)


Sebanyak 103 kertas undi telah digulung santek2..


dan dimasokkan dalam kotak ni plak.Senang nak gaol2,godek2 pakai tangan



Skarang Qasih tengah dok godek2 nak ambik 1 kertas undi yang bertuah...Peserta yang bertuah ialah..

Haah!Nampak tak no hape?No.40



Ni tengah cabot peserta bertuah yang seterusnye plak..



No hape tu?No.58 tau..


Dan ni no bertuah terakhir dicabot oleh Qasih yek..jom tengok sape yang bertuah tu...



No terakhir yang bertuah ialah No.102

Tamat la sudah sesi cabot mencabot oleh Qasih.Nak tau nombor sape yang bertuah tadi,leh klik SINI untuk senarai peserta 1 - 50 dan SINI plak untuk peserta 51 - 103.Mereka2 yang bertuah tu nanti akan menerima..
v
v
v
v
v
v
v
FM sebijik cam gambo kat atas ni.Suke tak?FM ni made in KL la coz de KLCC n KL tour.

Refferel yang terbanyak telah mencanangkan GA ni kat peminat ga & contest jatoh kepada
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
CEMPAKA KUNING

Ni la hadiah saguhati untuk cempaka kuning berupa buttom.Eh,betoi ke MT tulis ni,tak pasti la,hehe.Mule2 memang MT soh tulis CEMPAKA KUNING tp mase ambik MT tak cek betoi2.Dah sampai umah baru la prasan de tulis CEMPAKA jek.Nasib la MT pilih kaler kuning tau.

Dan MT dengan baik hati nak bagi Buttom extra ni plak kat..
 v
v
v
v
v
v
v
v
v
MAMA RAYYAN

Haah,siap dah tulis name lagi tau.MAMA RAYYAN ni adalah peserta yang sepantas kilat menjoin kan diri kat ga MT so MT nak bagi ni kat MAMA RAYYAN.

Pada u olls yang tak bernasib baik jangan sob..sob.. plak ye.TQ banyak2 coz sudi joinn ga MT ni,korang memang terbaik ok!Insyallah akan datang MT wat GA lagi & harap u olls sudi menjoinkan diri lagi :)Pade yang dah menang ni cepat2 anto butir2 diri seperti name & add kat email MT ni nor_lailey@yahoo.com.MT bagi mase sampai hujung minggu ni jek tau,kalau takde gak MT terpakse soh Qasih cabot undi untuk kali kedue plak (kejam giler).So cepat2 k

Ok,tamat dah :p


10 comments:

b a m b a m ' s said...

alar x menang! nak jugakkk yg macam mama rayyan tuh..kekekek.. :P

taufidris said...

SALAM BRO DAH EMAIL KEJAP TADI
TQ

..m@m@ T0meLL.. said...

CB : ala..cian kat CB yek,jgn sob..sob..nnt tak somell plak.

pzah said...

Thanks.. hehe

dah email td..

AkmaFaizal said...

tahniah untuk semua yang menang..bertuahnye korang..meh calit tuah korang kat saye skit..hehe :)

Nisa' Azman said...

congrats pd winners sumer~...

mama rayyan comei said...

eh..mama pon dpt hadiah gak ae..wah..seronok nyer..comei macam mama tomellgak..ngee..nge..nge..thank mama tomell...

zahidah dihaz said...

tak bertuah....huhuhuhuhu.....tahniah untuk semua pemenang...



New Entry: [Week 2] Aku seorang pengarah filem

deqlis said...

tahniah pd yg bertuah..
alhamdulillah my rezeki...

ok dah send detail..:-)

ummi anum said...

alahai..napelah Qaseh cabut no 40 ek???kalau no 4 kan ok..hihihi..gurau jer...apapun tahniah pada pemenang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...